ursela3, 64 jaar, Hetero, uit Roden

Ik mag graag een borrel drinken met een sigaret erbij. Mijn kinderen zijn het huis uit en mijn man is ervandoor met een jonge blom. Ik hoop in contact te komen met mannen van mijn leeftijd! ( plus minus 55-70 ) Gezellig kaarten, borreltje drinken of de markt over!

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 64 Komt uit: Nederland, Groningen Woonplaats: Roden

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 168.00 Postuur: Normaal Kleur haar: Zwart Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Vriendschap

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Leuke man op leeftijd gezocht die net als ik kan genieten van de mooie dingen van het leven.

Mijn sexvoorkeuren: