selma, 23 jaar, Hetero, uit Heerlen

In een woord: Chaotisch!! haha Misschien daarom dat ik telkens geen vriend heb :p Ok, klinkt misschien grappig, maar aan de andere kant behoorlijk depri soms. Ik zou graag een meer een vaststandige relatie willen hebben, maar vaak wil dit niet altijd lukken. Meestal is het een liefdes relatie van 2 weken, daarna alleen voor de sex en verwaterd het, en dat wordt een beetje saai… de relatie dan, niet de sex! Sex is nooit saai!! 😛

Jong en op zoek naar geile ervaringen. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 23 Komt uit: Nederland, Limburg (Nederland) Woonplaats: Heerlen

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 164.00 Postuur: Slank Kleur haar: Bruin Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes: Hals
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: Nee
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed ben ik: Verlegen

Wat ik in jou zoek:
Ik heb totaal geen orde in mijn leven, ik ben neit van de regeltjes en denk er maar niet aan dat ik er nu nog aan ga beginnen, tenzij mij zo goed onder handen kan nemen,misschien dat ik dan naar je luister 😉 Klinkt dat een beetje interessant?? :p Ik hoop van wel, want stiekem denk ik dat ik dat wel nodig heb. Een beetje orde in mijn leven!! Dus denk je dat je mij chaotische buien kan handelen…tja stuur me dan een bericht

Mijn sexvoorkeuren:
Gepassioneerde seks