nettyvdw, 21 jaar, Hetero, uit Ede

Ben een druk energievol meisje…kan niet zo lang stil zitten heb ik gemerkt en wil graag snel iemand leren kennen. Straks komt de winter weer en sluit iedereen zich op =( ik wil een leuke jongen zodat we parken kunnen bezoeken of even naar het strand =)

Jong en op zoek naar geile ervaringen. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 21 Komt uit: Nederland, Gelderland Woonplaats: Ede

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 153.00 Postuur: Dun Kleur haar: Bruin Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: Nee
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Een leuke en grappige jongen die mij de komende tijd gezelscahp wil houden

Mijn sexvoorkeuren: