MissM, 54 jaar, Hetero, uit Amsterdam

Hoi mannen, ik hoop een leuke lieve vent te ontmoeten die bij mij past. Ik ben nu anderhalf jaar zonder vaste relatie en zou het heel leuk vinden om mijn leven opnieuw te delen met een bijzonder persoon. Over mezelf: ik ben een single mom en heb een hele lieve zoon van 11 jaar, ik ben spontaan, lief, zorgzaam en sociaal.

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 54 Komt uit: Nederland, Noord-Brabant Woonplaats: Amsterdam

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 177.00 Postuur: Slank Kleur haar: Bruin Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Het gaat mij niet om het uiterlijk, maar om het innerlijk. Hij moet (natuurlijk) lief zijn voor me, ik moet kunnen lachen en huilen met jou…daarnaast moeten we ook goed kunnen praten. Zie jij jezelf al met mij dineren? haha laat het mij dan weten.

Mijn sexvoorkeuren: