MevrRenate, 48 jaar, Hetero, uit Meppel

Werk als secretaresse bij een mid groot bedrijf, in mijn vrije tijd doe ik aan korfbal en ben net begonnen met mountainbiken. Daarnaast kan ik erg genieten van een een avondje op de bank met een leuke film of boek. Gezellig een avondje uit met vrienden vind ik ook fijn.

Ik zoek afwisseling in mijn sexleven. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 48 Komt uit: Nederland, Noord-Holland Woonplaats: Meppel

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 164.00 Postuur: Normaal Kleur haar: Blond Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Hou jij wel van een leuke vrouw op middelbare leeftijd?

Mijn sexvoorkeuren: