marlotte, 61 jaar, Hetero, uit Oisterwijk

Ik ben een vrolijke en zelfstandige vrouw die weet wat ze wil en die openheid, eerlijkheid, wederzijds respect en gezelligheid belangrijke steekwoorden vindt in het leven.

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 61 Komt uit: Nederland, Noord-Brabant Woonplaats: Oisterwijk

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 179.00 Postuur: Volslank Kleur haar: Blond Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Wil graag in contact komen met mensen die zich herkennen in het profiel van wat ik belangrijk in het leven vind. Verder zie ik wel wat deze contacten mij gaan brengen. Ik laat me verrassen Ps. reacties zonder profielfoto worden niet beantwoord, per slot van rekening kun jij mij ook zien en ik wil ook graag weten met wie ik contact heb. Groetjes en wellicht spreken we elkaar snel.

Mijn sexvoorkeuren: