MargotB, 48 jaar, Hetero, uit Oss

Hallo levensgenieters, leuk dat je mijn profiel aanklikt. Ik ben Margot, 46 jaren jong en nog steeds vol in het leven staand. Ik ben een single moeder van 2 tienerdochters, die al lang studeren en uitfladderen. Om mijn ‘lege nest’ toch wat op te vullen, ben ik nu op zoek naar een leuke man om mijn leven mee te delen. Stadswandelingen, buitenlandse tripjes en verre reizen. Wie gaat er mee?

Ik zoek afwisseling in mijn sexleven. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 48 Komt uit: Nederland, Noord-Brabant Woonplaats: Oss

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 165.00 Postuur: Normaal Kleur haar: Bruin Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Stel je netjes voor. Niet boeren en scheten aan tafel en beschouw me niet als je persoonlijk huishoudster. Verder ben ik zeer ruimdenkend.

Mijn sexvoorkeuren: