Jiip, 23 jaar, Hetero, uit Leeuwarden

Zijn hier ook serieuze mannen op zoek naar contact? Zo ja, dan stel ik me even aan jullie voor! :) Ik ben Jip, 22 jaar en heb een lichte vorm van autisme. Daarom maakt ik moeilijk contact met andere mensen en al helemaal met mannen. Sport is mijn uitlaatklep! Ben bijna iedere dag wel in de sportschool te vinden. Verder studeer in aan de Hoge Hotelschool en woon ik in Leeuwarden samen met mijn kat. Meer vragen zijn welkom! Groetjes, Jip.

Jong en op zoek naar geile ervaringen. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 23 Komt uit: Nederland, Friesland Woonplaats: Leeuwarden

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: Postuur: Slank Kleur haar: Blond Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek:

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:

Mijn sexvoorkeuren: