jannie, 58 jaar, Hetero, uit Akkrum

Ben een echt buitenmens en hou van buitenaktiviteiten. Kan erg genieten van wandelen of fietsen in de natuur met af en toe een terrasje. Verder tuinier en lees ik graag. Ik hou van gezelschap maar kan me op z’n tijd ook goed zelf vermaken.

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 58 Komt uit: Nederland, Friesland Woonplaats: Akkrum

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 165.00 Postuur: Normaal Kleur haar: Blond Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Hoop iemand te vinden die het net als ik, samen gezelliger vindt dan alleen, een maatje, om leuke dingen te ondernemen en samen te beleven, om nog een fijne tijd te hebben….Daarbij is het belangrijk dat je elkaar de ruimte geeft voor ieders eigen hobby”s en interesses.

Mijn sexvoorkeuren: