Debby27, 24 jaar, Hetero, uit Geleen

Ik ben een ambitieuze jonge vrouw met veel energie die graag veel onderneemt. Van een boswandeling tot aan dansen tot in de late uurtjes op een festival. Stuur een berichtje als jij ambitieus, gezellig, flexibel en volwassen bent met een gezonde dosis humor en ook lekker gek kunt doen!!!

Jong en op zoek naar geile ervaringen. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 24 Komt uit: Nederland, Limburg (Nederland) Woonplaats: Geleen

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 170.00 Postuur: Slank Kleur haar: Bruin Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Het klikt als je niet bezitterig bent, gevoel voor humor hebt, houdt van seks, zachtaardig bent, goed met je handen bent, goed voor je lichaam zorgt en hygiënisch bent, staat op safe seksn. Schrijf me, misschien leren we elkaar beter kennen. XX Debs

Mijn sexvoorkeuren: