annemarie, 60 jaar, Hetero, uit Hoogeveen

Hobbies: tentfeesten bezoeken, passjansen, mijn kleinkinderen. Even beknopt samengevat zijn dit mijn favoriete bezigheden. Waardeer heel erg wanneer iemand leuke open persoonlijkheid heeft, Hoe je eruit ziet maakt me niet zoveel uit. Een man die af en toe een complimentje maakt en mij een vrouw laat voelen maakt mij erg blij.

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 60 Komt uit: Nederland, Drenthe Woonplaats: Hoogeveen

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 175.00 Postuur: Dun Kleur haar: Blond Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Man, mijn leeftijd, lief, zorgzaam en liefst uit de buurt.

Mijn sexvoorkeuren: