Selma49, 50 jaar, Hetero, uit ‘s-Hertogenbosch

Strenge Dominante Meesteres

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 50 Komt uit: Nederland, Noord-Brabant Woonplaats: ‘s-Hertogenbosch

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Getrouwd Lengte: 163.00 Postuur: Normaal Kleur haar: Rood Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Discrete relatie

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Meesteres, 49 jaar jong en getrouwd maar heb een zeer slecht huwelijk doordat mijn huwelijk niet meer is wat het zou moeten zijn, mijn man precies doet waar hij zin in heeft ,heb ik besloten om nu ook voor mezelf te kiezen en te doen wat ik wil en leuk vind. Daarom ben ik zoek naar een rijke ( vermogend) serieuze totaalslaaf / slavin voor 24/7. Die altijd al een Meesteres wilde hebben voor 24/7 en zich totaal wil overgeven, een slaaf die alles doet voor zijn Meesteres. Dat je toch wel rijk ( vermogend) moet zijn is omdat ik voor je leven je Meesteres bent en dat je mij en mijn dieren wel moet kunnen onderhouden, en ik nu eens een lekker leven wil. Die zich lichamelijk, geestelijk en financieel helemaal durft over te geven. Jij bent mijn bezit en wat jij bezit is van mij. Dus ik beheer het geld, je bankpas met pincode etc ik regel alles, de rekeningen betalen , je kleren worden ervan betaald die we samen gaan kopen, ziekenfondsrekening, benzine, belasting, autoverzekering, kosten van de woning, etc en ik bepaal alles. Het enige wat jij nodig heb is mij je Meesteres, je heb niks te willen of te eisen, alleen maar te doen wat ik je opdraag, je zal hard moeten werken voor me, en altijd moeten zorgen dat je me tevreden houd. Ik hou van luxe. Jij hebt de eer om mij te dienen, verwennen, en mijn leven te verrijken! Het is de bedoeling dat ik met mijn 4 honden, 2 duitse herders en 2 franse bulldoggen, bij mijn slaaf / slavin intrek, De reden waarom ik bij mijn slaaf / slavin in wil trekken is, ik ben nu nog getrouwd, we leven nu als broer en zus en mijn man kan er niet mee leven dat ik Meesteres ben, en omdat ik een 24/7 slaaf / slavin wil, en aangezien dat ik niet meer met mijn man verder wil, en mijn man zijn eigen gang gaat, heb ik besloten om nu te doen waar ik plezier in heb en wat ik wil, en dat is Meesteres zijn en blijven. Dat ik niks meer hoef te doen, werken, huishouden, etc, dat ik nu eens kan doen waar ik zin in heb ,en het word nu eens tijd dat ik verzorgd word en in de watten gelegd word, en met respect behandeld word. Kortom ik wil een slaaf / slavin voor mijn leven en niet voor even, en misschien dat er nog wat moois uit voorkomt, wat de mannelijke slaaf betreft. Tevens word er een contract opgesteld door mij, waar onder andere dit er ook in staat dat ik zekerheid heb dat je mij niet zo op straat kan zetten, of dat ik jou zo kan ontslaan als mijn slaaf / slavin en je krijgt de huisregels. Heb je intresse, en denk je dat je mij dit kan bieden en jezelf totaal kan overgeven en jij graag een Meesteres wil die dominant is, en voor de rest van je leven stuur me dan een berichtje naar en vertel me wat over jezelf , leeftijd, waar je woont, heb je een groot huis, wat voor werk doe je? een foto van jezelf etc en vertel me wat je te bieden heb en waarom jij denkt dat je een goede totaalslaaf / slavin voor me bent en of je huisdieren heb Dit is een serieuze oproep !! gestelde eisen serieus betrouwbaar doorzetter hondenliefhebber

Mijn sexvoorkeuren: