robby2014, 35 jaar, Bisexueel, uit Zelzate

Ik ben een sportieve ietwat verlegen man, die van het leven wil genieten. Op seksueel gebied ben ik heel open minded. Ik ben op zoek naar vrouwen of koppels met dezelfde ingesteldheid om een leuke seksrelatie mee op te bouwen. Ik veronderstel dat er dan ook een goede vriendschap uit voort vloeit. Groetjes

Op zoek naar heerlijke erotiek. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Man, Bisexueel Leeftijd: 35 Komt uit: Nederland, Oost-Vlaanderen Woonplaats: Zelzate

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 170.00 Postuur: Slank Kleur haar: Blond Kleur ogen: Groen

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn pik is: –
Gay ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek:

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Vrouwen of koppels met dezelfde seksuele opvattingen en heel open minded zijn, mogen mij altijd contacteren. Groetjes

Mijn sexvoorkeuren: