rikkie2013, 43 jaar, Hetero, uit Amsterdam

Heren, Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Mijn naam is Rikkie en ik ben op zoek naar wat mannelijk avontuur in mijn leven. Ben zelf van nature erg avontuurlijk ingesteld. Ik reis met name veel naar Griekenland. Dat voelt echt als mijn tweede thuis. In mijn liefdesleven wil het niet echt vlotten vandaar dat ik hier op zoek ben naar een spannend avontuur. Eenmalig of iets vasts maakt me niks uit. Ben ook wel weer eens toe aan een lekkere hete nacht!

Ik zoek afwisseling in mijn sexleven. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 43 Komt uit: Nederland, Noord-Holland Woonplaats: Amsterdam

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 179.00 Postuur: Normaal Kleur haar: Bruin Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Heren gevraagd die open staan voor een eenmalige hete nacht en vloeit er iets meer uit is het mooi meegenomen. Mannen die reizen en ook werelds ingesteld zijn genieten mijn voorkeur.

Mijn sexvoorkeuren: