rattekopje, 53 jaar, Bisexueel, uit Tilburg

ben gescheiden vrouw van 53 die het alleen zijn beu is. is haar geaardheid aan het herontdekken geintresseerd in vrouwen maar nog nooit een vrouw gehad hobbys dieren facebook bijhouden lekker lui op de bank met een goeie film

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Bisexueel Leeftijd: 53 Komt uit: Nederland, Noord-Brabant Woonplaats: Tilburg

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Gescheiden Lengte: -160.00 Postuur: Slank Kleur haar: Bruin Kleur ogen: Groen

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek:

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
ben op zoek naar een lieve vriendin waar ik mee kan praten lachen en leuke dingen doen misschien kan het meer worden als de klik er is waar is die ene die mij leert dat er nog liefde bestaat want zelfs liefde op het eerste gezicht werkt niet voor mij he 13-15-14-1

Mijn sexvoorkeuren: