nemo, 52 jaar, Hetero, uit Vertelikjelater

Ik….? Ik werk, sport, studeer (klaar…, maar doe nu een cursus, ook klaar…. :-) ), ben aan t verbouwen (volgend jaar weer……) en doe andere leuke dingen. Ik….? Ik geniet van het leven! Ik…..? Ik weet aardig wat ik wil. Jij….? Jij bent sportief, spontaan, gedreven en vindt het leuk om dingen samen te doen, maar soms ook alleen… :-). Jij….? Jij hebt gevoel voor humor, relativeringsvermogen en geniet ook! En ja…. jij weet ook best wel aardig wat je wilt…. ;-). En wij….? Wij hebben in eerste instantie de chemie/klik……. En als dát klopt, vervallen, zoals iemand zo mooi zei, ‘alle wensen……….’. Zucht………..

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 52 Komt uit: Nederland, Gelderland Woonplaats: Vertelikjelater

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 168.00 Postuur: Slank Kleur haar: Blond Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes: Lippen
Mijn kutje is: Getrimmed
Lesbische ervaring: Nee
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed ben ik: Langzaam en rustig

Wat ik in jou zoek:

Mijn sexvoorkeuren:
Gepassioneerde seks