Meesteres50, 50 jaar, Hetero, uit Lelystad

Geldslaaf/online slaaf gezocht mocht je intresse hebben om mijn 24/7 slaaf te zijn.

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 50 Komt uit: Nederland, Flevoland Woonplaats: Lelystad

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Relatie Lengte: 163.00 Postuur: Volslank Kleur haar: Rood Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek:

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Strenge dominante Meesteres van 50 jaar en heb een relatie ik ben op zoek naar gulle geldslaven en of onlineslaven( met onlineslaven bedoel ik dat je spullen voor mij online koopt, oa sm spullen, gsm, boodschappen, kleren, parfum etc of geld overmaakt op mijn bankrekening, en dat ik je opdrachten geeft, zowel per mail, of sms, Ik duld geen tegenspraak en ook geen nee, het enige wat ik wil horen is als ik je opdrachten geef is JA MEESTERES, IK DOE DIT MET LIEFDE VOOR U MEESTERES of IK DOE HET GELIJK VOOR U MEESTERES Je krijgt van mij opdrachten per mail, voer je die goed uit, dan kom je naar me toe, en dan geef je je geld aan mij af persoonlijk, en als ik vind dat je het heel goed gedaan heb dan neem ik je onderhanden, dmv zweepslagen, kaarsvet etc 100 % pure Golddigger is op zoek naar een echte geldslaaf, Een geld / online slaaf die erop kickt zijn geld aan mij te geven ,een geld / online slaaf die geil word van het idee dat ik van top tot teen gekleed ben in kleding die hij heeft betaald. Een geld / online slaaf die weet wat een vrouw nodig heeft en tot haar recht doet komen. Een geld / online slaaf die zelf wel weet wat luxe is en hoe belangrijk luxe producten en geld zijn voor een Geldgeile Meesteres. En waarom? Om de voldoening te hebben dat jij een vrouw geeft wat ze echt verdient, om te beseffen dat het jouw taak is om een vrouw te verwennen. Het feit dat ik gelukkig ben is een beloning voor jou. Ik zoek absoluut geen lustslaven, ik zoek de pure en echte geldslaven. Heb je altijd al een persoonlijke slaaf van een meesteres willen zijn? dan is nu je kans! Denk jij de juiste voor mij te zijn?Bied je dan nederig aan en onthoud ik ben de baas en kleed jouw uit en niet andersom. FAKERS NIET REAGEREN JULLIE VERDOEN ALLEEN MIJN KOSTBARE TIJD.

Mijn sexvoorkeuren: