marjan51, 52 jaar, Hetero, uit Zegikniet

Ha! Goh, beetje lastig om iets over mezelf te schrijven. Ik denk dat ik kan zeggen dat ik een spontane, vrolijke dameben die positief in het leven staat. ik heb een leuke baan gevonden. Ik heb heel veel passie voor mijn vak en ben nu bezig een mooie carrière te maken. In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met vriendinnen, tevens ben ik een familiemens. Daarnaast probeer ik ook tijd vrij te maken om een balletje te slaan op de tennisbaan. Wat ik zoek? Een gezellige, lieve, serieuze jongen waarmee ik kan lachen, een goed gesprek kan voeren, een gezellig avondje uit kan, maar die ook in is voor een avondje bankhangen!

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 52 Komt uit: Nederland, Flevoland Woonplaats: Zegikniet

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 167.00 Postuur: Slank Kleur haar: Blond Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes: Hals, Buik
Mijn kutje is: Getrimmed
Lesbische ervaring: Nee
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed ben ik: Sexy, Lief

Wat ik in jou zoek:
Nu ben jij aan bod!

Mijn sexvoorkeuren:
Vraag maar…