marieanne52, 53 jaar, Hetero, uit Alphen aan den Rijn

Ben spontaan, ondernemend, hou van mooie gesprekken, er op uit…levelen en voelen dat we het zelfde kunnen denken, van het zelfde genieten en dat je dat ook voelt en ervaart op dat moment, die verbinding voel ik met jou…

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 53 Komt uit: Nederland, Zuid-Holland Woonplaats: Alphen aan den Rijn

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 175.00 Postuur: Normaal Kleur haar: Blond Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Jij die lieve, slimme, extraverte man, die ‘out of the box’ kan denken, leven en waar ik mij tot aangetrokken voel. Creatief in woord en daad en die net als ik, geniet van het leven in al zijn facetten.Heerlijk om je hier te treffen… Ps: Ik hou van lachende foto’s, anders schrik ik zo van al die boos-kijkende mannen 😉

Mijn sexvoorkeuren: