lammie, 37 jaar, Bisexueel, uit Texel

Deze beeldende kunstenares is op zoek naar wat liefde en spanning in haar leven! Val op zowel mannen als vrouwen. Gaat mij voornamelijk om de persoon in zijn geheel. Afspreken sta ik voor open en ik laat me graag verrassen door de reacties. Vandaar dat ik behalve een geslachtsvoorkeur geen verdere indicatie opgeef voor een eventuele partner.

Ik zoek afwisseling in mijn sexleven. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Bisexueel Leeftijd: 37 Komt uit: Nederland, Noord-Holland Woonplaats: Texel

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 167.00 Postuur: Volslank Kleur haar: Bruin Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Leuke, spontane mensen gezocht! Man of vrouw maakt mij niks uit

Mijn sexvoorkeuren: