kimberly21, 24 jaar, Bisexueel, uit Maasbracht

Hmmm ojee mijzelf in een paartal zinnetjes beschrijven…ik ben een levensgenieter, energiek van binnen maar vaak rustig in gezelschap. Ik heb een enkele keer een eerdere date via een dergelijke website gehad en dat beviel me wel moet ik zeggen. daarom nogmaals het proberen waard hoop ik. schroom je niet contact op te nemen en ik zou het leuk vinden als er een foto bij zou kunnen.

Jong en op zoek naar geile ervaringen. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Bisexueel Leeftijd: 24 Komt uit: Nederland, Limburg (Nederland) Woonplaats: Maasbracht

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 171.00 Postuur: Slank Kleur haar: Bruin Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: Ja
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed ben ik: Freaky

Wat ik in jou zoek:
Mannen of vrouwen…everybody is welcome!

Mijn sexvoorkeuren: