ikwilvreemdgaan, 52 jaar, Hetero, uit Utrecht

Wat een bijzondere site dit, ik ben echt nog geen 5 minuten lid en de mannen beginnen al te reageren… Ik zal eerst maar eens vertellen wat ik zoek: 1. Ik zoek een man tussen de 30-45 jaar 2. Deze is het liefst ook gebonden 3. Deze wil elke week afspreken voor sex. Ik wil er ook niet teveel berichtjes aan wagen want ik ben niet van plan hier veel te besteden…

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 52 Komt uit: Nederland, Utrecht Woonplaats: Utrecht

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Getrouwd Lengte: 168.00 Postuur: Volslank Kleur haar: Bruin Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek:

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:

Mijn sexvoorkeuren: