hanneke, 54 jaar, Hetero, uit Zevenaar

Een gezellige stevige tante die van humor houdt, maar waar je ook heel goed een serieus gesprek mee kan voeren. volgens zeggen ben ik een eerlijk. warm en sociaal mens. of dat zo is kun je zelf beter ontdekken. ik ben wel iemand die dingen niet graag overhaast doet, laat bepaalde dingen graag aan het lot over.

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 54 Komt uit: Nederland, Gelderland Woonplaats: Zevenaar

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 171.00 Postuur: Volslank Kleur haar: Blond Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Zou graag beginnen met een vriendschap. mijn uiteindelijke doel: een soulmate – iemand met wie je kunt lachen en huilen. of jij diegene bent??? de tijd zal het leren…

Mijn sexvoorkeuren: