gina, 57 jaar, Hetero, uit Leek

Spontane, goedlachse jongevrouw zoekt een lekker ding!! ;-) Jaja, als secretaresse op een reclamebureau weet ik een gelikte tekst in elkaar te draaien. Maar zonder gekheid, ik ben spontaan en voel me nog jong. Ik zoek een vrijzinnige en lieve kerel uit de omgeving van Leek.

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 57 Komt uit: Nederland, Groningen Woonplaats: Leek

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 174.00 Postuur: Slank Kleur haar: Blond Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes: Hals
Mijn kutje is: Ongeschoren
Lesbische ervaring: Nee
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap, Discrete relatie

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Je komt uit de provincie Groningen of Friesland en bent niet ouder dan 45.

Mijn sexvoorkeuren:
Gepassioneerde seks