frances, 57 jaar, Hetero, uit Goirle

Ik hoor hele positieve geluiden over deze site, dus heb mezelf ook maar in de ‘etalage’ gezet..haha..Ik zag al heel weet spannende, leuke en ondeugende mannen langskomen, maar er wordt ook van mij verwacht dat ik wat over mezelf vertel. Dame op leeftijd, levenslustig, open minded en 2 kleindochters, zoekt een leuke levenspartner.

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 57 Komt uit: Nederland, Noord-Brabant Woonplaats: Goirle

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 165.00 Postuur: Slank Kleur haar: Grijs Kleur ogen: Groen

Mijn gevoelige plekjes: Hals
Mijn kutje is: Ongeschoren
Lesbische ervaring: Nee
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Vriendschap

In bed ben ik: Verlegen

Wat ik in jou zoek:
Ervaren man 😉 tussen de 45 en 65, die net als ik op zoek is naar een beetje gedeelde levensvreugde. Vertel in je originele bericht wat meer over jezelf.

Mijn sexvoorkeuren: