EsthervanS, 60 jaar, Hetero, uit Schijndel

ik ben lief,, vriendelijk ,,zie er goed uit ,, heb altijd het beste voor met mensen,,

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 60 Komt uit: Nederland, Noord-Brabant Woonplaats: Schijndel

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 164.00 Postuur: Volslank Kleur haar: Grijs Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Vriendschap

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
wil graag iemand ontmoeten die ook nog iets mooi,s van het leven wil maken ,,,,een man die ook houd van natuur ,,,zo er eens op uit trekken ,,,gezellig kletsen ,of dansen er is nog zo veel wat er is om samen te delen ,,,,,graag niet rokend ,,,lieve groet van esther, woon in noord brabant

Mijn sexvoorkeuren: