erica1965, 50 jaar, Hetero, uit Maastricht

Onafhankelijke, sterke en ontwikkeld vrouw is op zoek naar vrijblijvend contact.

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 50 Komt uit: Nederland, Limburg (Nederland) Woonplaats: Maastricht

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Relatie Lengte: 174.00 Postuur: Slank Kleur haar: Rood Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Anonieme sex, Discrete relatie

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Man gezocht rond mijn leeftijd ( jonger of ouder is niet zo heel erg, mits acceptabel) en betrouwbaar. Wil absoluut mijn relatie niet kwijt door een seksuele escapade. Andersom geld dit natuurlijk ook. Zie je wel iets in mijn oproep dan hoor ik het wel

Mijn sexvoorkeuren: