antjeOV, 64 jaar, Hetero, uit Hengelo

Nadat mijn echtgenoot plotsklaps overleed, ben ik erg eenzaam geworden. Ik mis het samenzijn en het intieme (lichamelijk) contact. Ik vul mijn dagen met vrijwilligerswerk bij een dierenpensioen. Hoop dmv deze site reacties te krijgen van leuke vrijgezelle mannen die eraan toe zijn om nieuwe ervaringen op te doen. Intiem contact is leuk meegenomen maar hoeft niet perse.

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 64 Komt uit: Nederland, Overijssel Woonplaats: Hengelo

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 166.00 Postuur: Slank Kleur haar: Zwart Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Gezellige, goedlachse mannen die van gezelligheid houdt en het liefste net als mij positief in het leven staat. Indien er een leuke klik is kunnen we beginnen met berichten sturen en van daaruit misschien meer.

Mijn sexvoorkeuren: