antje, 46 jaar, Bisexueel, uit Vleuten

Na een roerige periode in mijn leven, krabbel ik nu weer langzaam op. Daar hoort ook bij dat ik nieuwe sociale contacten op doe. Van een vriendin, ook actief op deze site, kreeg ik de tip om hier een profiel aan te maken. Hier sta ik dan. Ik ga niets over mezelf vertellen, want dat moet je zelf maar uitvinden…haha

Ik zoek afwisseling in mijn sexleven. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Bisexueel Leeftijd: 46 Komt uit: Nederland, Utrecht Woonplaats: Vleuten

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 165.00 Postuur: Slank Kleur haar: Blond Kleur ogen: Groen

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Je kunt goed luisteren. Ik ben niet de makkelijkste dus vergt wel wat geduld om mij op me gemak te laten voelen. En ja…vertel wat jou speciaal maakt :)

Mijn sexvoorkeuren: