Annekatrien, 57 jaar, Hetero, uit Vaals

Ben het beu om alleen te zijn en wil weer leuke dingen ondernemen samen met een leuke vent! Ben alleenstaand sinds een jaar of 7, na een echtscheiding. Werk bij een grote zorginstelling waar ik de administratie verzorg. Ga jij een keer met me mee een drankje drinken? Na een paar drankjes zien we wel hoe spannend we de avond laten aflopen.

Al op leeftijd, maar geil als boter. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero Leeftijd: 57 Komt uit: Nederland, Limburg (Nederland) Woonplaats: Vaals

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single Lengte: 169.00 Postuur: Normaal Kleur haar: Bruin Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date

In bed ben ik:

Wat ik in jou zoek:
Ben jij alleenstaand en gezellig ingesteld? Heb je zin in een leuke avond uit? Stuur me een bericht en tot snel!

Mijn sexvoorkeuren: